For børn

 
Sjove historier for nysgerrige og læseglade børn!

Kriminoveller

 
'Cozy mystery' eller hyggekrimi! 
Følg bibliotekaren Vibeke Kramer, som bruger sin nysgerrighed og sin intuition til at opklare mysterierne, som dukker op omkring hende. 

Romantik

 
Noveller for den voksne læser om forelskelse, tiltrækning, dating, drømme og selve det fantastiske, af og til vanskelige kærlighedsliv.
 
 
www.elixum.dk finder du mine sjove historier om Holdetrolden. 
 
Der findes lige nu tre e-bøger om Holdetrolden, og historierne har fået fine, farvestrålende illustrationer af Birgitte Kloster Jensen.
 
 
 
 
NB! De tre bøger om Holdetrolden findes nu også på www.maneno.dk
 
 
 
Holdetrolden
- holder bøtte, kaje og kæft
 
Af og til er det bare dejligt med fred og ro. Og der skal være stille, hvis man vil se dyrene i skoven. Det kan Ellen slet ikke forklare sine to søstre. De råber og griner og skræmmer alt omkring dem væk. Bare ikke Holdetrolden, som kommer og hjælper Ellen med at få dem til at holde bøtte. En flabet knægt, som bare vil drille, kommer til at holde kaje, og selv de voksne må give fortabt, når Holdetrolden siger sine magiske ord.

"Oki-doki-hold" siger Holdetrolden, men hvad sker der, når han siger det? Er der magi med i spillet?
 
Bogen finder du på www.elixum.dk. Den ligger i kategori 4 med et lix-tal på 21.

Historien har fået dejlige og sjove illustrationer
af Birgitte Kloster Jensen.
 
 
45,00 DKK
 
 
 
Holdetrolden
- holder mens legen er god
 
 
 
Holdetrolden kommer ude fra Holdeskoven. Han er lidt doven, men han kan noget magisk. Han kan få dem til at holde noget, som kun har travlt med deres eget. I bog nummer to er Jonas træt af, at alle hans venner fjoller rundt, i stedet for at hjælpe til med at gøre klar til skolefest. Holdetrolden synes det er vigtigt med fest, især hvis der er pølser og kage. Så han hjælper gerne til med lidt magi. 
 
Bogen finder du på www.elixum.dk. Den ligger i kategori 4 med et lix-tal på 22.

Historien har fået dejlige og sjove illustrationer
af Birgitte Kloster Jensen.
 
45,00 DKK
 
 
Holdetrolden
- holder hvad han lover
 
 
 
Holdetrolden kommer ude fra Holdeskoven. Han er lidt doven, men han kan noget magisk. Han kan få dem til at holde noget, som kun har travlt med deres eget. I denne første bog i serien mener Sofie, at man må holde hvad man lover, og ellers må man bare holde noget andet. Det får hendes tarvelige storebror at mærke, da Holdetrolden kommer forbi og holder med Sofie.
 
Bogen finder du på www.elixum.dk. Den ligger i kategori 4 med et lix-tal på 24.
 
Historien har fået dejlige og sjove illustrationer
af Birgitte Kloster Jensen.
 
 
45,00 DKK
 
 
Bag kulisserne
 
 
 
E-novelle, EPUB-fil til download, udgivet hos SaxoPublish, ISBN: 9788740465051
 
Der foregår et og andet på Teatret Svanen, som ikke lige har noget med den næste forestilling at gøre. Teatrets 'Grand Old Lady' mener, at alle simpelthen er ude på at gøre livet besværligt for hende. Blomsterne, kostumerne, maden er forkert, og det værste er teatrets foyer, som er ved at blive en indretningsmæssig katastrofe.
 
Den lokale bibliotekar Vibeke Kramer fornemmer, at der ligger noget andet og mere bag, så hun bestemmer sig for at blive hængende og undersøge, hvad der egentlig foregår bag kulisserne.
 
'Bag kulisserne' er hyggelig krimilæsning og fjerde novelle i serien om Vibeke Kramer.

 
19,95 DKK
 
 
 
Fanget i et spind
 
 

E-novelle, EPUB-fil til download, udgivet hos SaxoPublish, ISBN: 9788740435009

Vibeke føler med et ungt par, som tilsyneladende ikke nærer de samme følelser for hinanden. Og da hun bliver vidne til en voldsom magtkamp mellem dem, føler hun sig suget ind i deres konflikt og prøver at tilbyde sin hjælp. Men måske er omstændighederne mere komplicerede end de umiddelbart ser ud. Hvem er egentlig offer? Og for hvilken forbrydelse?

Den lokale bibliotekar Vibeke Kramer bliver ’Fanget i et spind’ og lidt mere involveret, end hun egentlig var ude efter. Måske kan hun få nogle andre til at gå i en fælde?
 
'Fanget i et spind' er hyggelig krimilæsning.
 
19,95 DKK
 
 
 
Heldige tal
 
 
E-novelle, EPUB-fil til download, udgivet hos SaxoPublish, ISBN: 9788740496512
 
En af byen unge piger er forsvundet, og hendes venner i værestedet ’Soveposen’, som alle er socialt udsatte, er ulykkelige. For Tina har altid været der for de andre, og hun havde planer om at gøre noget ekstra for dem som er særligt sårbare og alene. En lottokupon har tilsyneladende vist sig at indeholde nogle heldige tal. Desværre er der også andre som har fået nys om gevinsten og som tager deres krav dødeligt alvorligt. 
 
Vibeke Kramer, den lokale bibliotekar, leder efter noget som kan afsløre, hvor Tina er og hvad der er sket. Hun ender med at blande sig selv mere ind i sagen, end hun havde forestillet sig. 
 
'Heldige tal' er hyggelig krimilæsning. 
 
 
19,95 DKK
 
 
 
En blodig begyndelse
 
 
E-novelle, EPUB-fil til download, udgivet hos SaxoPublish, ISBN: 9788771435658
 
I denne første historie møder du Vibeke Kramer, som falder over noget på bibliotekets hylder, som sætter hendes nysgerrighed i gang. Snart er hun ude i byen og stille spørgsmål og læse andre folks hemmelige beskeder. Sagen er den, at en ung kvinde er forsvundet, men er hun offer eller gerningsmand?

Vibeke Kramer lever i bøgernes verden. Hun har alligevel en veludviklet sans for menneskers komplicerede virkelighed, og med hjælp fra sine venner og kolleger følger hun sin intuition, og det kommer til at have afgørende betydning for sagens udfald.
 
'En blodig begyndelse' er hyggelig krimilæsning.
 
 
19,95 DKK
 
 
En flirt til dessert
 
 
E-novelle, EPUB-fil til download, udgivet hos SaxoPublish, ISBN: 9788740455335
 
Naja har sat alle sine drømme i bero, og romantik er kun noget hun taler om. Naja ville gerne være konditor, men det er ikke blevet til noget, da hendes forældre har haft brug for hendes hjælp. Hun arbejder nu på kontor, og fritiden går med at studere opskrifter og købe bageudstyr. Hos den lokale isenkræmmer har hun en dag et sammenstød med en kendt dessertkok. Hun beslutter sig for at demonstrere, at hun har ligeså meget ret til det eftertragtede grej som han, og snart er hun suget ind i en romantisk bagedyst.
 
’En flirt til dessert’ er let, romantisk læsning.
 
 
14,95 DKK
 
 
 
 
Udsigt til kærlighed
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
E-novelle, EPUB-fil til download, udgivet hos SaxoPublish, ISBN: 9788740481518
 
Louisa trives dårligt med chefens arrogante facon. Hun drømmer om at starte sin egen butik med smukke antikviteter og med en mere hjertelig kontakt til kunderne. Men hun frygter, at det er for sent at begynde helt forfra. Måske mangler hun bare det helt rigtige sted? Og måske mangler hun også noget, som hun ikke har tænkt på i årevis?

'Udsigt til kærlighed' handler om at vide helt bestemt hvad man ikke vil. Og om at turde møde noget, som man ikke har været klar over, at man savnede.

Det er let, romantisk sommer- og ferielæsning.
 
 
19,95 DKK
 
 
 
 
Nytår i fremmed selskab
 
 
E-novelle, EPUB-fil til download, udgivet hos SaxoPublish, ISBN: 9788740483765
 
Julie har aftalt at fejre nytår sammen med et par veninder, som også er singler. De vil af sted og ’feste igennem’ på en kro. Det handler om at komme så langt væk fra de faste forhold og flokken af babyer, som de andre har fået, for Julie er slet ikke dér – ikke endnu. Tvivlen opstår først, da de to andre melder fra, og Julie er overladt til et selskab af fremmede, overvejende midaldrende festdeltagere. Skal de hønisser virkelig være hendes sidste selskab i det gamle år?

’Nytår i fremmed selskab’ handler om at åbne sig og muligvis danse med én man aldrig har mødt. Det er let, romantisk læsning.
 
 
19,95 DKK
Lene Elise Andersen | Bryggerivej 86, 4913 Horslunde  | Tlf.: 51299934